HoErA hOeRa YOGA II

Gepubliceerd op 16 september 2022 om 07:34

AWAKEN YOUR POWERS! 


Vanaf donderdag 29/9 neem ik je mee voor de tweede reeks van 3 weken doorheen je Chakra’s, ook gekend letterlijk als wiel of schijf en verwijst naar een draaiende cirkel van bio-energetische activiteit.

Er zijn in ons lichaam honderden van die energiecentra aanwezig maar we richten ons op de 6 van de 7 punten die het belangrijkst zijn.

Elke chakra heeft zijn invloed op ons leven , onze gezondheid en hoe we ons voelen.

 

Chakra 4 : Anahata


Je vierde chakra staat in het teken van de liefde, de liefde voor jezelf en de liefde die je aan een ander kunt geven. In ons leeft een onuitputtelijke bron van liefde. Door blokkades worden we afgesloten van die bron, we kunnen verbittert raken en ons zelf vullen met haat.
Ter hoogte van de tepels en tss de schouderbladen bevindt zich het vierde chakra. Op deze plek zend je liefdevolle trillingen uit naar andere wezens en de wereld. Van hieruit kun je jezelf en anderen echt vergeven, een vergeving zonder voorwaarden. Een vergeving zonder ego, maar vergeving puur uit liefde

 

Chakra 5 : Vishuddha


Ter hoogte van je nek, net boven de schouders bevindt zich het vijfde chakra. Als we het vijfde chakra kunnen schoonhouden van energieën, die daar niet thuis horen, leren we om op de juiste manier te communiceren. Door te luisteren naar wat van binnen leeft, en dit ook zo naar buiten toe te verwoorden komen we dichter bij onze kern. Het is de plek van je innerlijke stem. Door in eerlijkheid naar jezelf te luisteren, zul je ook in staat zijn op een dieper niveau, naar andere te luisteren.

Chakra 6 : Ajna


Het voorhoofdchakra staat voor waarnemingen, helderziendheid, visualisatie, kleur, licht en verbeeldingskracht. Gevoelens die te maken hebben met het wel of niet luisteren naar je intuïtie, ervaren van de wereld om je heen. Vraag jezelf eens af hoe helder kijk je naar de wereld om je heen, is je blik vertroebeld of juist helder. Het zesde chakra is de zetel van de zelfcreatie. Negatieve houdingen komen voort uit de overtuiging dat we niet voldoen. Als we ons identificeren met gebrek aan waarde, houden we ons ware licht niet in ere.

 

Zin om dit avontuur samen aan te gaan en het nieuwe schooljaar op donderdagavonden goed in te zetten ?!

 

Schrijf je dan nu in want Your Life is in your Chakra!

Chakra reeks:

Aanvang: 29 september 

Einde: 20 oktober 

( donderdag 13 okt geen les!)

 

Info over prijs en betaling:

https://www.movement-yoga.com/lessen

 

Losse lessen enkel mogelijk mits vooraf te checken of er plaats is!

 

Plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij!

 

(geldig ingeschreven indien betaald - vermelden naam + CHAKRA)

 

Tot Moves!

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.