"YOU" Retreat Formentera 

 

YOU owe it to yourself to be YOURself !

Heb je ook vaak het gevoel dat er wel altijd iets aan de hand is, iets wat je gevoel beïnvloedt? Het leven raast voorbij, het slorpt je op en spoelt je weg…

Als je tracht de flow van het leven te beïnvloeden kan het aanvoelen alsof je tegen de golven aanvecht…

Hoe zou het voelen, als je daarentegen verbindt met iets wat er altijd is, iets wat je rust en vrede geeft? Net zoals een verankering in de kalme diepte op de bodem van de wilde oceaan…

Deze retreat geeft je de mogelijkheid om naar binnen te gaan en te verbinden met je ware rustige zelf, hetgeen reeds in je is. 

Het maakt niet uit hoe je leven er vandaag uitziet, gecompliceerd of niet, er is iets in je groter dan dat. Wanneer je jezelf verankert in je innerlijke kracht en rust, surf je op de buitenste golven met meer gemak en flexibiliteit, zonder je evenwicht te verliezen. Het ware geluk hangt niet af  van de uiterlijke omstandigheden.

De snelheid van ons moderne leven leidt tot vele gezondheidsproblemen en de grootste oorzaak is stress, overstimulatie en druk waardoor we vergeten om tijd te nemen voor onszelf en zaken los te laten.

Tijdens deze retreat wil ik heel graag met je delen hoe yoga en ademhaling jou kan helpen om terug balans te vinden en het portaal naar de innerlijke vrede te openen.

By changing the way YOU breathe, YOU can change the way you feel! 

 

 

(NIEUWE DATUM) 11 september 2021 tot 17 september 2021!!

 

 

Etosoto is een beachfront residentie in Formentera. Een eiland met een wild en beschermd landschap.

Een krachtige, natuurlijke plaats die iedereen verwelkomt die op zoek is naar rust.

De residentie heeft 9 kamers en suites, twee kleine huisjes op het strand, een zwembad aan het terras en een grote patio tussen zon en schaduw, ideaal om je boek te lezen of je gedachten te verliezen onder een oude boom.

Elke deel van het huis heeft haar eigen spirit, een echte ontdekking en lust voor het oog.

Het eten is uitzonderlijk  ! 

Maak kennis met Mar Soulkitchen, haar dynamiek, creativiteit, vakmanschap en liefde voor de mediterrane producten, tovert zij voor de deelnemers heerlijke gerechten op tafel. Een ware beleving voor YOU.

Ook buiten het programma is er ruimte voor ontspanning en rust. Geniet van de tijd voor jezelf. Wellicht wil je jezelf verwennen met een deugddoende massagebehandeling. Deze ultieme lichamelijke ontspanning is optioneel waarvoor je je ter plekke kan inschrijven.

De YOU retreat, de ideale plek voor beweging, verdieping, connectie, verwerking, rust, ontmoeting en de natuur.

Kortom, de plek voor JOUW yoga retreat !

 

Uw Host & Teacher Rim Bahri

Rim Bahri, een gepassioneerd yoga teacher (800 uren), geeft les vanuit het hart, met een zeer sterke kennis van Kundalini Yoga door haar jaren trainingen en lesgeven.

De basis is Kundalini Yoga, de moeder van alle yoga’s, versterkt door kennis vanuit de Yin Yoga training en opgefleurd met dans doorheen de chakra’s, kortom een ware totaalbeleving.

Haar passie is ontstaan vanuit haar eigen zoektocht naar hetgeen reeds altijd in haar aanwezig was, maar heel diep verborgen zat. De zoektocht heeft een begin gekend en zal nooit een einde kennen, want leren en groeien doe je elke dag.

Rim deelt graag haar passie, ervaring en liefde voor yoga met jou. Het is haar intentie om mensen te inspireren waar die zich ook als schakel in de ketting bevinden.

Deze retreat is toegankelijk voor iedereen met interesse voor yoga. Er is geen speciale kennis, ervaring of fysieke capaciteit vereist.

Omdat Rim heel sterk gelooft in connecteren en delen, nodigt ze op haar retreat Greet.Penneman uit die net zoals haar sterk onderlegd is in haar vakgebied en graag haar passie deelt, met als doel je te helpen herinneren dat:

You Matter – You are Loved – You are Worthy – You are Magical.

 

Coach Greet

Coach Greet.Penneman, een enthousiaste, nieuwsgierige, liefdevolle vrouw.

Het is haar passie om anderen te ondersteunen om vanuit hun volle potentie, zelfvertrouwen en de juiste energie het leven te creëren zoals zij het willen.

Bewustwording, verbinding en bewegen staan hierin centraal. Ze bekijkt alles vanuit een holistisch standpunt: lichaam en geest.

Alles wat ze heeft geleerd door eigen ervaringen, het lezen van boeken en volgen van trainingen in België en buitenland, geeft ze met plezier op haar eigen wijze aan je door.

Tijdens deze retreat kan je genieten van een one-on-one sessie met haar.Maak kennis met Holistic Pulsing, een zachte en veilige manier van gericht aandacht geven.

Je lichaam wordt subtiel in beweging gebracht en gehouden. Door het voortdurende zachte wiegen (‘pulsen’ genoemd) en strekken in een bepaald ritme, kan je steeds dieper ontspannen.

Daarnaast coacht Greet mensen vanuit haar moto:

Leef JOUW eigen leven, want jij bent de architect van je leven.

 

Wat is in de prijs inbegrepen:

-Yoga ochtendsessie & avondsessie

-Individuele Coaching sessie of Holistic Pulsing sessie (1u) -6 overnachtingen in de door u gekozen kamer

-Ontbijt, lichte lunch en avondmaal -Koffie - thee - water en snacks -Transfer haven Formentera/Etosoto

-You activiteit (verrassing)

Niet inbegrepen in de prijs:

-Vlucht -Transfer Ibiza/Formentera (overzet boot vanuit Ibiza +/- 30 euro)

- Transfer haven - Etosoto villa

-Alcoholische dranken

-Reisverzekering

-Massages 

-Huur auto  

Groepsgrootte:

-minimaal 12 maximaal 15 personen

-Gelieve bij uw reservatie per mail door te geven welke kamer. -Reservatie is pas definitief na het storten van uw voorschot ten bedrage van 500 euro.

-Volledige bijdrage (min voorschot) te betalen tegen uiterlijk 15 maart 2020.

-Gegevens voor overschrijving en bevestiging van uw boeking ontvang je per kerende mail. Prijzen zijn voor particulieren. Voor bedrijven factuur mogelijk ( + BTW). 

-Indien u de reis annuleert op eender welk moment bent u uw voorschot of totaal bedrag kwijt tenzij u zelf voor een vervanger zorgt. Inschrijven via mail: rim@movement-yoga.be 

Kamers:

We gaan voor de complete You Experience en kiezen bewust voor prijzen p.p. en niet per kamer.

Elke kamer is voorzien van een dubbel bed en dus ideaal om jezelf alle ruimte en You Time te gunnen.

Er zijn 3 kamers die je kan delen.

 

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van toekomstige retreats, laat je gegevens achter!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.