Cycle of Life Retreat

♥ I Am A Woman ♥

Creative, Sacred & Divine

Deze retreat is gewijd aan vrouwen. Je innerlijke zelf verkennen, het vinden van je identiteit en kracht als vrouw, je cycli begrijpen, verbinden met je vrouwelijke wijsheid. We gaan gebruik maken van Kundalini & Yin Yoga, adem werk & muziek om deze reis in onszelf te ondersteunen.

Je krijgt de kans om je helemaal los te koppelen van je dagelijkse leven op het prachtige domein van Yogabee in een mooi luxueus huis met sauna, zwembad en je privé kok.

Deze retreat is voor ELKE vrouw, jong of oud. Welke leeftijd je ook hebt, het beter begrijpen van je innerlijke kracht en wijsheid is een stap vooruit naar jezelf zijn!

Het belooft een bijzonder weekend te worden om jouw als vrouw in je kracht te laten stralen!

 


Het item ‘hormonen’ komt aan bod in een boeiende workshop ‘De werkelijke overgang’. 

De overgang is een bijzonder krachtige fase in een vrouwenleven!

♦ Wies Galjaard van Go Rebel

Neemt ons mee in de wondere wereld van het vrouwelijke. Zij begon ooit een diepgaand onderzoek, vastbesloten de blinde vlekken in de samenleving omtrent vrouwelijkheid zichtbaar te maken. Hierdoor raakte zij geïntrigeerd door de mystiek en schoonheid van de cyclische vrouwelijke natuur en ze besloot haar leven te wijden aan het zichtbaar maken van deze schoonheid.

 


Dit alles wordt ondersteund door Kundalini & Yin Yoga. Kundalini Yoga leidt tot diepgaande veranderingen in de hormonale afscheidingen van de endocriene klieren wat tot gevolg heeft dat de biochemie van de hersenen verandert alsook het voorkomen  van verkalking van je pijnappelklier.

Dit alles treedt op naarmate we ouder worden met de nodige slaapproblemen tot gevolg. Melatonine, het hormoon geproduceerd door de pijnappelklier is ook een ‘Feel Good’ hormoon en speelt daarnaast een belangrijke rol in je immuniteit. Een goede ademhaling is onmisbaar bij hormonale  klachten. De adem kan namelijk meewerken aan het ontspannen van je lichaam.

Yin Yoga zorgt er voor dat  we de houdingen langer aanhouden, waardoor het een mentale uitdaging kan zijn en je dieper stretcht dan alleen de spieren. Dit zorgt voor meer ruimte in je lijf en hoofd.

 

♦ Rim Bahri ♦

Een gepassioneerd yoga teacher (800uur), die les geeft vanuit het hart met een zeer sterke kennis van  Kundalini Yoga door haar jaren trainingen en lesgeven. De basis is Kundalini Yoga, de moeder van alle yoga’s, versterkt door kennis vanuit de Yin Yoga training.

Haar passie is ontstaan vanuit haar eigen zoektocht naar hetgeen reeds altijd in haar aanwezig was, maar heel diep verborgen zat. De zoektocht heeft een begin gekend en zal nooit een einde kennen, want leren en groeien doe je elke dag, hoeveel trainingen en kennis je ook opdoet. Ze deelt graag haar passie, ervaring en liefde voor yoga met je, met als enige intentie mensen te inspireren waar die zich ook als schakel in de ketting bevinden.

 


♦ Locatie ♦

Yogabee is een luxe retreat omringd door weilanden, verwarmd binnenzwembad, sauna en tennisbaan. Het bevindt zich op nog geen 500 meter van het strand en het gezellige dorpje Domburg. Kortom the place to be om je helemaal in alle rust onder te dompelen.

 


♦ Programma ♦

Er worden geen details van het programma vrijgegeven zodat je met een open maar vooral rustige mind dit weekend kan aanvatten. Wat je uiteraard mag verwachten is tweemaal yoga per dag op maat voor vrouwen begeleid met gong klankbaden, alsook een workshop gegeven door onze fantastische Wies.

Er worden voldoende ontspanningsmomenten voorzien en een surprise avond op zaterdagavond.

Uiteraard mag (h)eerlijk voeding niet ontbreken en worden je smaakpapillen in de watten gelegd door onze ravissante chef kok Anna Santens, die plant based kookt en haar stempel gedrukt heeft op soul food!

 


♦ Prijzen & Kamers ♦

In onderstaande prijzen is alles inbegrepen voor het 3 daagse weekend.

° 1 deluxe kamer met eigen bad en douche : 495 euro p.p.

° 2 luxe kamers met eigen badkamer: 465 euro p.p.

° 2 luxe kamers delen een aangrenzende badkamer: 435 euro p.p.

° 1 luxe kamer en 1 kleine kamer delen de badkamer in de gang: 405 euro p.p.

(° Extra te boeken indien bovenstaande volzet is: mezzanine voor 2 personen boven yogastudio met toilet. ( douche bij saunaruimte): 355 euro p.p.) 

Je wordt verwacht op vrijdag 9 oktober tussen 11h & 12h. Het einde van de retreat is voorzien op zondag 11 oktober om 15h.

Gelieve bij uw reservatie per mail door te geven welke kamer. Uw reservatie is pas definitief na het storten van uw voorschot ten bedrage van 250 euro. Gegevens voor overschrijving en bevestiging van uw deelname ontvangt u per kerende mail. Volledige bijdrage te betalen (min voorschot) uiterlijk tegen 1 september 2020.

Inschrijven via mail: rim.bahri@harmonyhunter.be

Prijzen zijn voor particulieren. Voor bedrijven is een factuur mogelijk (+ 21% BTW). Indien u het weekend annuleert op eender welk moment bent u uw voorschot of totaal bedrag kwijt tenzij u zelf voor een vervanger zorgt. 

 


♥ What Is A Woman? ♥

∞ Infinity ∞ Divinity ∞ Dignity